Kolmas työviikko

Kolmannella työviikolla hotellissa oli paljon isoja ryhmiä, joten aamupalallakin oli hieman kiireisempää. Asiakkaita oli joka päivä Japanista. Muita isoja ryhmiä oli saapunut mm. Hollannista ja Iso-Britanniasta pyöräilykisoja varten.
Työviikko poikkesi osittain edeltävistä. Aamupalan jälkeen rakensimme joka päivä aulaan kahvituksen kokoussalista tuleville asiakkaille. Joka päivälle oli eri ryhmä, mieleen jäi ainakin lääkärit ja autoilijat.
Iltapäivisin jää yleensä luppoaikaa ennen loppusiivousta ja menemme silloin keittiöön syömään ja juttelemaan työkavereiden kanssa. Nyt kun kotiinpaluu lähestyy alan miettimään että en tosiaan näe näitä kasvoja enää pian, ikävä tulee. Hotellilla häärää usein hotellin omistaja, joka harvoin ehtii jäädä keskustelemaan kenenkään kanssa pitkään. Yhtenä päivänä hän kuitenkin käveli luokseni vartavasten tietääkseen kuulumiseni ja jäi pidemmäksikin aikaa keskustelemaan elämästään ja muusta, mikä ilahdutti minua.
Työpäivien jälkeen menen välillä ravintolan takapihalle räpsimään kuvia, siellä on niin kaunista. Löydettiin Oonan kanssa myös polun päässä olevan pihan uima-altaineen.
Ilmat ovat alkaneet pikkuhiljaa parantua, joten ollaan Oonan kanssa kävelty kotiin joka päivä. Matkaa on n.2,5km. Matkan varrella on myös isompi kauppa. Sieltä tein pitkään etsimäni löydön, hoitoaineen jota olen vuoden etsinyt, mutta sen tuonti Suomeen on kai lopetettu. Hamstrasin siis sitä purkkitolkulla matkalaukkuun :D
Iltapäivisin ollaan välillä menty istumaan puistoihin, joissa yleensä nuoret ja lapsiperheet viettävät aikaa. Toinen mukava ja rauhallinen paikka on keskustan kirkkoaukio.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tutustumispäivä työpaikkaan ja ensimmäinen työpäivä

Viimeinen viikko ja kotiinpaluu

Vapaapäivät, Firenze